Autor: 021.rs

Novi Sad
22.12.2016.
19:50 > 20:09
Novosadska policija podneće krivičnu prijavu protiv 14-godišnjaka zbog izazivanja panike.
  • Dr.

    23.12.2016 20:54
    @Komsha
    Kako možeš da lepiš epitete nekome,koga ne poznaješ??? Stvarno si stručnjak. Jadna deca,kojoj si ti nastavnik. Kao drugo,pošto si skroz pogrešio temu,moja deca su odavno završila školu i nikad nisam imao potrebe da idem u školu,a pogotovo to ni ne bih radio na način,koji si ti spomenuo,kao deranjem na nastavnike. Slažem se da ima i takvih,ali znam i da ima i takvih nastavnika,koji su kao i ti,zaljubljeni u sebe toliko,da ne vide svoje greške. Eeeee jado jedan jadni. Koga ćeš ti da obrazuješ sa takvim stavom da ste vi nastavnici nepogrešivi i da ne sme niko ništa da vam kaže??? Jadna su naša deca,kad im ovakvi kao ti drže nastavu.
  • x

    23.12.2016 20:42
    x
    Evo kako se odmah ovde javljaju nastavnici da brane kolege,koje ni ne poznaju,samo zato da bi prebacili krivicu na roditelje,da slučajno ne bi neko saznao šta se radi po školama i koliko su nastavnici neprofesionalni (svaka čast izuzezcima). Pa evo ovako gospodo. Veoma lako ćemo doći do istine. Neka ministar,a i javnost razgovara sa roditeljima dece,koja sad pohađaju školu,a može komotno i sa roditeljima bivših đaka,pa da vide šta će im reći. Sa kakvim su se problemima borili onda,a i sad. Pa valda toliki broj roditelja ima pravo kad kaže da su škole i pojedini zaposleni u njima katastrofalni,a niko to neće da promeni. Jadna su naša deca sa takvim nastavnicima(opet kažem svaka čast pojedincima).
  • Komsha

    23.12.2016 19:04
    @Dr.
    Bravo Dr, znaci ti si jedan od tih roditelja...
    Lepo (ne)vaspitavate decu!!
    Dolazite u skole i derete se na profesore kada dete dobije zasluzenu ocenu, kada ga opomenu da ne izostaje i ne pravi gluposti...
    Vi ste jedan od tih!!!
  • Avar

    23.12.2016 11:55
    dobro jutro, dobri ljudi
    Vidite ovako. Posto skola sluzi za obrazovanje, zove se obrazovna ustanova. Da skola sluzi za vaspitanje, zvala bi se vaspitno-popravna ustanova i sluzila bi korekciji u vaspitanju dece ciji su roditelji socijalno-kriminogeno-nasilni slucajevi.
    Postoji stara izreka, da je ponasanje deteta ogledalo roditelja i odraz kucnog vaspitanja. Bar su moju generaciju tako ucili. Ovu danasnju uce (namerno malim slovima) pink, parovi, grand, velika braca, tabloidi, kriminalci biznismeni, gole pevaljke, retardirane starlete, turska muzika, nepismeni poslanici, ministri sa pastirskim vokabularom, vaskrsli fasisti, preCednici sa tarabicevim prorocanstvima i premijeri sa opsesivno-kompulzivnim poremecajem velicine licnosti. Ako roditelji ne umeju, nemojte ocekivati da ce ih vaspitati nastavnici sa doslovno vezanim rukama sto se tice vaspitnih sankcija i sa platom od 42000 dinara. Neko ko se potpisuje sa "Dr" to verovatno dobro zna, jer dok je vijao diplomu, dete mu je raslo na ulici, pa je sad kivan na nastavnike. Kada sledeci put dete osamari nastavnika za opkladu od 30 evra, zaista podmetne bombu i zapali vise beskucnika, molimo nastavnike da se izvine roditeljima sto su im tako vaspitali decu i da daju otkaz. Decu nek vaspitaju gore pobrojani.
  • @Dr

    23.12.2016 11:36
    Užasno je to, što se tako nepismena osoba potpisuje sa Dr.
  • Dr.

    23.12.2016 08:55
    užas
    Za čega onda ti nastavnici primaju platu,ako ćemo mi da plaćamo deci privatne časove ??? I država žmuri i ćuti na to.Pa tako je još od obdaništa.Samo nas roditelje zovu kad treba da nam se uzmu pare za nešto.Nema u ovoj državi nikakve budućnosti za decu.Ovo je dno dna.Ko zadnji izađe iz Srbije,nek ugasi svetlo!!!
  • Dr.

    23.12.2016 08:47
    užas
    taj mali je glavni problem u školi,ali nije jedini.Tu su naprimali u zadnjoj deceniji svakakve nastavnike,koji ne znaju da prenesu deci znanje,nego samo dolaze na posao da bi uzeli platu,baš ih briga šta se dešava sa decom,a na velikom odmoru je kao u BRONXU,svi se tuku,da čovek ne poveruje i niko ih ne razdvaja kad dođe do toga,svi samo gledaju kafu i cigaretu,a decu prepuštaju samu sebi,užas.Ima tu svašta kad se zagrebe malo po površini,ali niko nije za to izgleda zainteresovan.Direktor naravno uvek brani koleginice i kolege,jer ne sme da ide protiv njih,jer bi on onda izgledao kao nesposoban da vodi kolektiv tako da i on čuva svoju fotelju,kao i svi u ovoj državi.Znači užas u šta se sve pretvorilo.A posle se svi čude što su deca problematična ,kad ih niko ne vaspitava.Sve se svodi samo na pare.Čim počne školska godina odma zovu roditelje na roditeljski sastanak i onda prvo uvod kao radili smo to i to i onda počne glavni razlog za njihovo sazivanje,treba da se plati ovo treba da se plati ono ...itd.zato ja već godinama ni ne idem na roditeljski sastanak,jer nas zovu samo kad treba da nam uzmu pare,a za sve probleme sa kojima se deca i mi suočavamo ,njih baš briga,samo sležu ramenima.A ima tako ne sposobnih nastavnica i nastavnika,koji niti znaju niti hoće da prenesu znanje na decu,pa onda svi mi roditelji treba deci da plaćamo privatne časove da bi to naučili i da bi imali pozitivnu ocenu,koja im je butna za budućnost.Pa šta će onda ti nastavnici u školi??? Za čega onda pri
  • Gradjanka

    22.12.2016 22:16
    Klinci su brzo otkriveni.
    Očekujemo da se brzo pronadju i odgovorni za lažne dojave da je bomba postavljena u sudu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna